fbpx

   Ik ben een eeuwige dromer, maar ook een keiharde doe-er. Ik mag mezelf daardoor voormalig magazinejournaliste, social media marketeer en grafisch ontwerper noemen. Oh, en ook een eeuwige student. Ontprikkelen doe ik nu eenmaal door keiveel te lezen.

   Ik ben altijd al geïnspireerd geweest door pure verhalen. Of het nu ging over artikels schrijven, interviewen, lay-outs ontwerpen of creatieve shoots uitwerken tussen de vier muren van mijn slaapkamer (shoutout naar mijn 14-jarige zelf!), ik was steeds op zoek naar hoe ik een connectie met anderen kon maken door mijn creativiteit. Ik vind het niet alleen belangrijk om beelden af te leveren die volledig 'jij' zijn, maar ook om jou een volwaardige experience te bieden. Voor mijn camera staan is dikke fun, daar mag je zeker van zijn!

   Mijn stijl kan je omschrijven als natuurlijk, soulful en puur. Ik hou van zacht minimalisme, aangekleed met een vleugje poëzie. Natuurlijke texturen, zachtheid en aardetinten zijn een rode draad.

   DINGEN DIE JE NOG NIET WIST OVER MIJ

   Ik ben een gedreven lezer en probeer elke avond te lezen voor ik naar bed ga (om dan in slaap te vallen na ongeveer vijf pagina’s).

   Ik eet voornamelijk veganistisch (al sla ik een heerlijke kazige pizza héél af en toe niet af), en probeer zo de wereld te helpen redden, slablad per slablad.

   In mijn vrije tijd kan je me in en rond Antwerpen al cruisend spotten … op mijn old school fiets, want ik voel me nog steeds een crash test dummy wanneer ik met de auto rijd (hallo, team-‘ik moet mijn rijbewijs nog steeds halen'!)

   Andere talenten zijn, maar zijn niet gelimiteerd tot: schrijven (hi, ik ben een grammar nazi), babbelen (heel veel babbelen), professioneel mijn sleutels kwijt spelen, koken (wanneer ik mijn oven niet per ongeluk in brand steek), en zingen onder de douche.

   PERSONAL BRANDING SESSIE

   PRODUCT BRANDING SESSIE

   PURE PORTRAIT SESSIE

   KLIK HIER OM MEER TE WETEN

   KLIK HIER OM MEER TE WETEN

   KLIK HIER OM MEER TE WETEN