fbpx

   GRATIS WEBINAR VOOR SOUL SEEKERS DIE WILLEN ONTDEKKEN WAT VERTRAGEN KAN BETEKENEN VOOR HUN WERK & LEVEN.

   IK BEN ERBIJ

   GA MAAR TRAAG, DAT

   IS AL SNEL GENOEG.

   Je bent gepassioneerd door je werk, zoveel is zeker. Maar soms loop je verloren in je drukke leven en wil je even uit die ratrace. Je wilt het anders aanpakken, maar weet niet goed hoe.

   Het is makkelijk om niet meer bewust in je leven te staan als je de hele tijd on the go bent. Zou je niet liever een vol leven leiden, dan een druk leven?

   Daarom organiseer ik het How to find your slow-webinar, zodat jij kan ontdekken welke voordelen een trager werk en leven kan hebben. Zodat jij je vrijer en lichter kan voelen en kan leren leven op het ritme van je eigen geluk.

   Helemaal gratis, want we kunnen allemaal wel een beetje lichtheid gebruiken in deze periode.

   Door mee te doen aan de slow movement kan je opnieuw verbinden met het leven, jezelf, je werk en hetgeen jij daar belangrijk in vindt.

   Je gaat vaak op automatische piloot door de dag, waardoor je je regelmatig uitgeblust voelt.

   Je voelt je in een constante rat race waar je maar niet lijkt uit te raken en waarin je het gevoel hebt constant achter te lopen.

   Je vergelijkt je vaak met anderen.

   Je voelt je vaak gestrest en gefrustreerd.

   Je verlangt naar meer energie in je werk en meer tijd voor andere dingen in je leven die er minstens even hard toe doen.

   Herken jij dit?

   MISSCHIEN IS HET DAN TIJD OM

   Leer je eigen versie van duurzaam succes te definiëren en toe te passen in je werk

   Ontdek enkele basisprincipes van slow work en wat vertragen kan betekenen voor je werk en leven.

   Leer hoe je je prioriteiten in je werk kan bepalen zodat je vanuit structuur en niet vanuit overwhelm kan werken.

   Ervaar een mindset shift: van hustle naar rust en vrijheid in je werk.

   HI, WIJ ZIJN CHRISTINE & ELLEN

   EN WIJ WILLEN SAMEN MET JOU VERTRAGEN!

   Ellen helpt jou met haar bedrijf The Time Hub om te ontsnappen aan de mallemolen van het dagelijkse leven door je te leren snel te gaan wanneer het moet en traag wanneer het kan.

   Christine zet met Soul Studio anderen in hun kracht, enerzijds via soulful fotografie en anderzijds via haar passie om ondernemers te doen vertragen.

   Wat ons verbindt, is onze visie op werken en leven: vertragen doet je net sneller vooruit gaan! Wij geloven dat het mogelijk is, dat stapje terug nemen naar de essentie van wat écht belangrijk is voor jezelf en elimineren wat je teveel energie kost. Leven en werken op het ritme van je eigen geluk.

   In deze webinar nemen wij je mee in de fundamenten van slow work, hoe je je eigen duurzaam succes kan bepalen, het belang van pauze nemen en hoe je overwhelm kan elimineren en vanuit rust kan werken.

   We willen jou enorm graag inspireren om het anders aan te pakken én jou de mogelijkheden laten zien ... want het is mogelijk om je werk en leven te leiden op je eigen tempo. Je moet er enkel voor durven kiezen!

   KOM JE SAMEN MET ONS VERTRAGEN?

   IK BEN ERBIJ