fbpx

   12 APRIL 2021

   Slow

   Work

   retreat

   Jouw waardevol slow down moment.

   BOEK JE TICKET

   Time is a luxury.

   What if you could slow it down?

   Je gaat vaak op automatische piloot door de dag, waardoor je je regelmatig uitgeblust voelt. Je zit in een constante rat race met een todo-lijst die maar niet lijkt te eindigen. Je voelt je vaak gestrest en gefrustreerd. Je wilt het graag wat minder druk hebben, en meer tijd en energie overhouden voor andere dingen die er minstens even hard toe doen in je leven.

   HERKEN JIJ DIT?

   IK WIL MEER TIJD VOOR MEZELF

   LET'S GO SLOW!

   Je bent gepassioneerd door je werk, zoveel is zeker. Maar soms loop je verloren in je drukke leven en wil je even uit die ratrace. Je wilt het anders aanpakken, maar weet niet goed hoe.

   Ik wil je een andere weg tonen, waar je je vrijer en lichter voelt en meer tijd overhoudt voor de dingen die ertoe doen. Werken en leven op het ritme van je eigen geluk.

   Tijdens de Slow Work Retreat krijg je de tools aangereikt om je eigen road map naar meer slow te creëren. Tijdens 6 korte sessies, talks en workshops laadt je jezelf helemaal terug op en laat je je inspireren om je leven en werk te leiden op jouw tempo.

   IK WIL HET ANDERS AANPAKKEN

   ONTSPAN

   ONTDEK

   VERBIND

   NEEM EEN STAPJE TERUG & GUN jezelf het waardevolste geschenk: tijd.

   Ontdek wat VERTRAGEN kan betekenen voor jouw werk en leven. CREËER JE eigen slow road map naar duurzaam succes.

   Stap weg van de automatische piloot. Verbind met jezelf, je business en andere soul seekers.

   Elke sessie duurt 30 - 45 min. Lang genoeg om fantastisch veel waarde te leveren, kort genoeg om je op het einde van de dag nog steeds energiek te voelen.

   Leer hoe je op productiviteitsvlak elke dag & week op de reset-knop kunt duwen, zodat je tegelijkertijd in de richting van je doelen kan blijven gaan én de nodige ontspanning kan ervaren. Je gaat aan de slag met journaling prompts voor je productiviteit en je zorgt samen voor een systeem waarbij je elke week een nieuwe, frisse start kan maken met een helder overzicht & rust in je hoofd.

   Love yourself enough to live a healthy lifestyle, is het motto van Anna Santens. Tijdens deze talk belicht ze de body-mind connectie en deelt ze tips op vlak van ademhaling, beweging, voeding en mindset. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe beter deze twee op elkaar afgestemd zijn, hoe meer we in flow zijn. De allerbelangrijkste relatie in ons leven is immers die met onszelf.

   Wil je ook minder stress, beter slapen & meer mentale rust? Journalen was voor Fantina hét antwoord op deze problemen. Stress komt vaak voort uit piekergedachten en mentale chaos waarbij je geen heldere kijk meer hebt op je gedachten en emoties. Fantina vertelt je wat journalen is en wat de voordelen zijn. Samen ga je aan de slag met een aantal reflectievragen. Zo krijg jij een slow focus op wat er écht toe doet.

   reset relax sessie

   We starten de dag rustig met een korte talk over hoe jij jouw eigen versie van succes kan bepalen en hoe het jou kan helpen in je werk. We maken samen een korte analyse van wat jij belangrijk vindt en hoe je ondersteunende routines kan inbouwen. Zo kan je met intentie aan de juiste doelen werken zonder je eigen prioriteiten en waarden uit het oog te verliezen.

   Deze sessie is het ideale ontspanningsmoment na een dag vol waardevolle info & input. Een combinatie van ademhalingsoefeningen, yin yoga en yoga nidra doen je vertragen, verstillen en voelen. Samen gronden en aarden: uit je hoofd en in je lichaam. De perfecte reset om weer fris in je leven te staan.

   Werkgeluk

   Hoe creëer je gewoonten die bijdragen aan duurzaam (werk)geluk, zonder gevoelens te onderdrukken of de realiteit uit het oog te verliezen? In deze sessie leer je de vijf knoppen voor meer (werk)geluk vanuit de wetenschap. Je leert hoe werkdruk en geluk werken in je brein en hoe je meer kunt werken vanuit flow, zodat je je (werk)druk verlaagt en meer voldoening en energie uit de dag haalt. Een sessie met wetenschappelijke kennis, opdrachten en interactie. We sluiten de sessie af met een krachtige tool om de kennis om te zetten in routines.

   Geen saaie Zoom-sessie. Maar een echte, interactieve livestream in een warme setting. De ervaring die het dichtste komt bij een live event. Want verbinding, daar zijn we nu allemaal net dat beetje meer naar op zoek.

   let's go slow, together!

   Self-care zou je niet moeten helpen om opnieuw productief te zijn, self-care zou een reminder moeten zijn dat je belangrijker bent dan je productiviteit. Dat heb ik aan den lijve ondervonden.

   Toen ik net 22 was, ben ik enorm gecrasht en kwam ik in een zware depressie en angststoornis terecht. Tijdens de maanden revalidatie erna besefte ik dat het zo niet verder kon. Ik ging alsmaar door met werken, was constant druk in de weer met zoveel passies en hield er een levendig sociaal leven op na. Zonder pauze, want ik kende mijn eigen grenzen niet.

   Nadien ging ik op zoek naar een manier van werken en leven die wél bij me paste, die wél mijn grenzen respecteerde en waar ik me goed bij voelde op alle vlakken. Ik ben nog steeds mijn perfecte werk-levenritme aan het ontdekken, maar ik ben er ondertussen al héél wat stappen dichter bij.

   Ik wil daarom ook mijn ervaringen met jou delen, die nieuwe manier van werken, ondernemen 2.0. Zodat binnenkort hopelijk niemand moet meemaken waar ik doorheen ging.

   Want het is mogelijk, dat stapje terug nemen naar de essentie van wat écht belangrijk is voor jezelf en elimineren wat je teveel energie kost. Leven en werken op het ritme van je eigen geluk.

   KOM JE SAMEN MET MIJ VERTRAGEN?

   Zes sessies, vijf experts, een interactieve livestream, een bom inspiratie en ongelofelijk veel waarde.

   NA HET RETREAT VOEL JE JE

   EXTRA'S INBEGREPEN IN JOUW TICKET

   inclusief eigen slow roadmap

   LET'S GO SLOW GOODIEBOX

   Ontdek tijdens het event jouw road naar duurzaam succes en vertragen, en vul je eigen slow roadmap in. Zo zet jij na het event je eerste stappen richting vertragen.

   Handige goodies die je doen vertragen tijdens het event én erna. Inbegrepen als je een ticket bestelt!

   12 APRIL 2021

   Slow

   Work

   retreat

   GUN JEZELF HET WAARDEVOLSTE GESCHENK: TIJD.

   BOEK JE TICKET